Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2018 10:06
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Outfit za 100 000 korun? Návštěvníci akce PLACES + FACES na svém oblečení opravdu nešetřili

MÓDA
Uložit Uložené

Klub IXEL byl v noci plný drahého oblečení.

Akce PLACES + FACES jen před několika dny ovládla bratislavský klub IXEL, bývalé Dole. Samozřejmě, dalo se očekávat mnoho outfitů s vyhraněnými cenami, a tak jsme se tam vydali i my s moderátorem Šajmem a kameramanem Badkem, abychom si na účastníky posvítili menším outfit checkem.

Jinými slovy jsme se pokoušeli zjistit, co za kousky mají lidé na sobě a kolik za ně byli ochotni dát peněz. Odpovědi byly přitom více než překvapující. Zatímco někteří byli spokojeni s outfitem za pár stovek, našly se i bohatší případy a všemu nasadil korunu kluk s outfitem za 3750 eur, což je bezmála 100 tisíc korun. V něm hrály roli drahé hodinky, ale například i Yeezy Zebra.

Pochlapili se však i ostatní návštěvníci, jmenovitě například i DJ a raper Konex, který se outfitem rovněž pochlubil. Pokud se ti video líbilo, nezapomeň ocenit odběrem a do komentářů nám napiš, čí outfit se ti nejvíce zalíbil.

Domů
Sdílet
Diskuse