Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2018 20:07
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Oreo nabízí neodolatelnou práci. Tester čokoládových sušenek jich bude mít k dispozici neomezené množství

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sladké cookies jsou oblíbenou pochoutkou mnohých z nás.

Téměř každý z nás si oblíbil nějakou sladkost. Někteří milují gumové medvídky, jiní vyberou sladký řez od babičky a další skupina se zase oddává nekompromisní čokoládě, kterou konzumují téměř vždy, když mohou. Právě pro takové lidi je určena zbrusu nová pracovní nabídka od britského oddělení známých sušenek Oreo.

Oreo se vyrábí již od roku 1912 a ve Spojených státech amerických jde o nejprodávanější sušenku. Na svědomí ji má výrobce Mondelēz International a snadno ji seženete i v českých supermarketech. Oreo si okamžitě oblíbili i Češi a také jeden z našich obyvatel se klidně může ucházet o lukrativní zaměstnání, pokud mu tedy nevadí změna bydliště. Oreo totiž požaduje jen pracovní vášeň, schopné chuťové pohárky, upřímnost, komunikativnost a především horlivost vyzkoušet nové produkty.

Oreo nabízí neodolatelnou práci. Tester čokoládových sušenek jich bude mít k dispozici neomezené množství
Zdroj: pxhere.com

V praxi tedy jde o dennodenní konzumaci chutných a křupavých čokoládových sušenek, kterou budou provádět tři lidé. Ti následně své pocity z připravovaných produktů posunou nadřízeným a nesmí přitom zapomenout na stoprocentní upřímnost, protože jejich slova mohou následně ovlivnit výrobu zcela nového Oreo produktu.

Domů
Sdílet
Diskuse