Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2018 8:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Marpo tu není od toho, aby se účastnil, ale aby to celé ovládl. V nejnovějším videoklipu se cítí jako Conor McGregor

HUDBA ČESKÝ RAP MARPO
Uložit Uložené

Hlava Trouble Gangu už brzy vydá sólové album a teď tu máme další ukázku s videoklipem z New Yorku.

Marpo reprezentuje rapový žánr už pár let, během nichž se dokázal vypracovat na suverénně nejoblíbenějšího interpreta. Má za sebou řadu rekordních koncertů v halách a pod širým nebem, což vyústilo až do situace, kdy se rozhodl po vzoru zahraničních interpretů uspořádat koncert v O2 aréně. Zda se mu ji podaří vyprodat, se dozvíme už v květnu, ale do té doby bude samozřejmě trvat turné k chystanému albu.

To ponese název Dead Man Walking a autor už představil pár ukázek, z nichž nám je jasné, že si fanoušci Trouble Gangu zaručeně přijdou na své. Nejnovější skladba dostává název Conor McGregor, hostují na ní Ironkap s WHNTem a my snad nemusíme přibližovat, o co jde.

Skladbu doprovází i jednoduchý videoklip se záběry z New Yorku, kam kluci před pár týdny vyrazili. Album by se mělo mezi fanoušky dostat 5. 3. a ty si můžeš čekání zkrátit touto novinkou.

Domů
Sdílet
Diskuse