Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2018 23:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Annet Charitonova se skladbou Pryč loučí s bývalým přítelem

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka si už vyzkoušela rap, aby se dnes vrátila ke zpěvu. Fanoušky chce uchvátit i vkusným vizuálem.

Annet Charitonova se do povědomí širokého publika dostala hlavně jako blogerka, která se již jako mladá dívka nebála ukázat před kamerou. Dnes z tohoto úspěchu těží i v hudební kariéře, i když s ohledem na její aktivitu zatím slovo kariéra asi není úplně na místě. Našlápnuto má však tím nejlepším možným způsobem, jelikož její předposlední vydaná skladba z minulého roku má již skoro 5 milionů views.

Její tvorbu značně ovlivnil Ben Cristovao, ke kterému měla lidsky blízko ještě před návštěvou studia. Kromě společných tracků jsme se tedy nyní dočkali i sólo skladby, kde je však Benův vliv zřetelný, což však nemusí ihned znamenat nic negativního.

Novinka dostává název PRYČ a Annet se v ní pravděpodobně loučí s bývalým partnerem. Tedy v případě, že text popisuje skutečnou událost. Jak už je zvykem nebo spíše povinností, dočkali jsme se i doprovodného klipu, tentokrát od Histogram Films. Hudební produkci doplnil dvorní Benův producent Osama Verse-Atile  z The Glowsticks a tady je výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse