Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2018 19:56
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Instagram se konečně vrací k rozumnému uspořádání příspěvků. Přibude nové tlačítko a otravnému obnovování feedu bude konec

TECH
Uložit Uložené

Rozzlobené uživatele sociální síť vyslyšela.

Před více než rokem se Instagram rozhodl udělat drastickou změnu ohledně svého feedu. Sice nešlo o tak masivní problém, jak tomu bylo v případě Facebooku a jeho průzkumníku, uživatelé ale byli pořádně naštvaní, protože update přinesl řadu nežádoucích změn. Některé příspěvky se ve feedu občasně zjevovali na jiných místech, protože je Instagram doporučoval svým uživatelům. Lidé tak ztráceli přehled o tom, co bylo kdy postnuté a nezvládali mít přehled o příspěvcích jejich kamarádů. Několik dní starý příspěvek se snadno mohl objevit na vrcholu.

Největší problém byl však s funkcí, která automaticky obnovila celý tvůj feed a nečekaně tě posunula na samý začátek, jen proto, aby ti ukázala nový příspěvek. Tomu je však konec. To, jak svůj tok příspěvků vidíš, si budeš moci regulovat sám. „Slyšeli jsme, že může být nečekané, pokud se feed obnoví a automaticky člověka hodí na začátek,“ tvrdí oznámení od Instagramu. Jako řešení tak má již brzy přijít nové tlačítko Nové příspěvky / New posts, díky kterému si feed může každý manuálně obnovit sám.

Instagram se konečně vrací k rozumnému uspořádání příspěvků. Přibude nové tlačítko a otravnému obnovování feedu bude konec
Zdroj: pexels.com
Domů
Sdílet
Diskuse