Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2018 20:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Brněnský raper Indigo flowuje na Centrifuze

HUDBA BRNO
Uložit Uložené

Tohoto mladého rapera jsme vám nedávno představili ve výstředném vizuálu ke skladbě Miami Vice.

V posledních měsících dostáváme z Brna stále více jasných signálů o tom, že právě tam se produkuje nejvíce kvalitní a často i inovativní rapové tvorby. Tím nemáme na mysli jen známá jména jako Maniak či Calin, ale i dalších mladé kluky, kteří k nim mají kvalitou velmi blízko. A to i přesto, že znějí už na první pohled úplně jinak, pro někoho možná výstředně.

Podobným příkladem je i Indigo, o kterém jsme již psali například při chytlavém tracku Miami Vice. Tentokrát přichází se sólo věcí o tom, jak žije a co dělá. Hudební produkci mu doplnil BABYBOYZ a opět jsme se dočkali sice jednoduchého, ale velmi vkusného videoklipu, který podle všeho vznikal ve Vídni. O jeho tvorbu se podobně jako v případě ostatních kluků z Brna postaral Patrik Soldán.

Bude zajímavé sledovat, zda konkrétně Indigo i jeho kolegové dokážou přijít i s celistvěji projektem, ale na to mají určitě ještě dost času.

Domů
Sdílet
Diskuse