Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2018 11:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Boxer Deontay Wilder prohlásil, že chce v ringu zabít člověka. Anthony Joshua mu jako potenciální soupeř už i výmluvně odpověděl

SPORT
Uložit Uložené

Bláznivý boxer dle svých slov nemá v ringu žádné slitování.

Britský boxer Anthony Joshua v souboji s Parkerem své fanoušky opět nezklamal. Nezalekl se svého aktivního soupeře, a nakonec poprvé v kariéře vyhrál až na body. Hned po skončení zápasu dostal Joshua očekávanou otázku o tom, komu by se v ringu chtěl postavit nejdříve, a Brit označil dvě jména. Prvním z nich byl Tyson Fury a druhým zase Deontay Wilder. Právě Wilder momentálně patří mezi nejlepší boxery na světě a množství lidí si myslí, že by s Joshuou dokázal vymést ring.

Deontay Wilder se krátce před utkáním Joshua versus Parker zúčastnil i show The Breakfast Club v rádiu Power 105.1FM a nešetřil tam kontroverzními vyjádřeními. Po otázce, zda soucítí se svými soupeři, kteří jsou ochotni se mu v ringu postavit, prohlásil, že je momentálně ve fázi, kdy by si na konto rád připsal i svou první vraždu v ringu.

Zřejmě by byl šťastný, kdyby jeho protivník zemřel po přesně mířené ráně do hlavy, což ve světě sportu vyvolalo vlnu kritiky. Wilder doplnil, že jako Deontay samozřejmě pociťuje empatii, ale jako své boxerské alter ego Bronze Bomber nemá žádné slitování. V minulosti si prý chvíli myslel, že zabil Artura Szpilka, neboť ten po pádu na zem chvíli nedýchal, ale hrozivá touha se mu naštěstí nesplnila.

Debata o zabíjení v ringu začíná v čase 44:18

Na margo odvážných prohlášení se už vyjádřil i Anthony Joshua, který by se s Wilderem mohl setkat již v blízké budoucnosti. Joshua tvrdí, že on si smrt svých protivníků nikdy nepřeje a místo toho se modlí za jejich zdraví, aby z ringu odcházeli po svých a mohli přijít zpět ke svým rodinám. Souboj s Wilderem by nejraději uspořádal ve Spojeném království, aby nemusel letět do Spojených států amerických, a vzhledem k Wilderově bláznivé povaze zřejmě místo souboje nebude žádný problém.

Domů
Sdílet
Diskuse