Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2018 22:31
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Policie zadržela na letišti muže, kteří brutálně napadli číšníka v centru Prahy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Skupina sedmi mužů o tom, že po nich policie pátrá, neměla sebemenší tušení.

O víkendu proběhla médií zpráva o brutálním napadení číšníka za pražským nákupním střediskem Quadrio ve Vladislavově ulici. Na uveřejněných záběrech bylo vidět, jak sedmička mužů na pracovníka restaurace útočí a kope jej na zemi, mimo jiné i do hlavy.

Napadený muž musel následně podstoupit operaci hlavy. Podle informací Novinky.cz by mělo jít o občany Nizozemska. Cizinci na něj zaútočili poté, co je upozornil, že na předzahrádce nemohou konzumovat alkohol, který si sami přinesli. 

Policie dnes muže podezřelé z napadení zadržela v odletové hale Terminálu 2 kolem 17:30. Zatím není jasné, zda měli dnes také z České republiky odlétat. K jejich dopadení výrazně přispěla všímavá cestující, která je z kamerových videí rozpoznala a kontaktovala policii

Zadržení nikdo z nich nečekal a byli překvapení. Na letišti si je od cizinecké policie přebrala pražská kriminálka. Za trestný čin ve formě těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí mužům až deset let vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse