Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2018 15:17
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Jakými outfity zazářily Bella Hadid, Irina Shayk či Kendall Jenner? Nejlepší róby celebrit z filmového festivalu v Cannes 2018

MÓDA FILMOVÝ FESTIVAL V CANNES
Uložit Uložené

Ty nejlepší módní počiny z letošních filmových oslav.

V průběhu minulého týdne odstartoval 71. ročník mezinárodního filmového festivalu v Cannes, na kterém se jako obvykle setkávají mnohé celosvětově známé tváře nejen z filmové sféry. Událost si nenechaly ujít ani slavné modelky, zpěvačky nebo jiné populární osobnosti světového showbyznysu.

Festival začal v úterý v slunném letovisku na jihu Francie a jako první měl premiéru film „Všichni to vědí“, v němž ztvárnili ústřední postavy manželé Penélope Cruz a Javier Bardem. Prestižní filmová událost se bude konat až do 19. května a 21 filmových tvůrců se bude ucházet o hlavní cenu festivalu – Zlatou palmu.

Během letošního filmového festivalu se na červeném koberci ukázalo již mnoho zajímavých či dechberoucích outfitů. Luxusní dámské róby, obleky od high fashion módních návrhářů či úžasné doplňky, šperky a kabelky. Přestože festival v Cannes ještě neskončil, přinášíme ti první dávku outfitů celebrit, které tento ročník zazářily na velkolepé oslavě filmu.

 

Irina Shayk

Josephine Skriver 

Bella Hadid

Penelope Cruz 

 

Kendall Jenner 

 

Chantel Jeffries

Paris Hilton

Thylane Blondeau 

Winnie Harlow

Michelle Rodriguez, které dělal společnost filmový producent Mohammed Al Turki

 Deepika Padukone 

Jakými outfity zazářily Bella Hadid, Irina Shayk či Kendall Jenner? Nejlepší róby celebrit z filmového festivalu v Cannes 2018
Zdroj: TASR/AP

Petra Němcová

Romee Strijd

Elsa Hosk 

Kristen Steward

Naomi Campbell 

Chiara Ferragni

Hailey Baldwin

Priyanka Chopra

 Lupita Nyong'o

Stella Maxwell

Domů
Sdílet
Diskuse