Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2018 19:39
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Nečekaně požádala přítelkyni o ruku tam, kde měly první rande. Ta měla v plánu to samé

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ani jedna z nich netušila, co ta druhá má za lubem.

Jessa Gillespie si vyšla se svojí dlouholetou přítelkyní Becky McCabe a několika nejlepšími přáteli do memphiské zoologické zahrady – tam, kam si společně vyšly na své úplně první rande. Přichystala pro ni překvapení v podobě zásnubního prstenu a výzvy, jestli si ji chce vzít.

Nechala kamaráda, ať celý akt zaznamená na video, poklekla před svojí životní láskou, když vtom se to stalo. Becky neřekla ano, jak by se dalo čekat, ale upadla v dojemný pláč a začala cosi vytahovat z kabelky. To absolutně nikdo nečekal. Po chvíli totiž také vytáhla zásnubní prsten s tím, že přítelkyni chtěla svým návrhem překvapit ona. Jak celá situace dopadla, si můžete prohlédnout v následujícím videu:

„Absolutně jsem neměla tušení, že by chtěla něco takového udělat. Obě jsme byly hrozně překvapené. Byly jsme obklopeny našimi přáteli a pak jsme společně strávily tu nejúžasnější noc,“ píše Jessa. „Jsem nejšťastnější osoba na světě, že můžu říkat snoubenka zrovna jí.“

Video z celého aktu, které Jessa zveřejnila, se stalo na Facebooku okamžitě virálním a za pár dní nasbíralo 1,2 milionu zhlédnutí, 22 tisíc lajků a 16 tisíc sdílení. Svatba je naplánována na příští léto. Pár nečekal, že jejich video uvidí tolik lidí, ale zároveň jsou rády, protože chtějí, ať jejich lásku vidí celý svět. Přejeme těmto myšlenkově synchonizovaným děvčatům hodně štěstí do další fáze jejich vztahu!

Domů
Sdílet
Diskuse