Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2018 17:27
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Odvážná modelka se srostlým obočím se nebojí žít po svém. Sophia si ošklivé komentáře užívá a každý by podle ní měl být trošku rebel

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lidé by se prý neměli stydět za svůj vzhled. Jinak v životě nebudou šťastní.

Běžný člověk má při představě modelky zafixovanou přitažlivou a upravenou ženu, ale jak nám ukazuje 21letá Sophia Hadjipanteli, dělat se to dá i jinak. Sophia se totiž objevila v ranní televizní show Good Morning Britain, kde probírali její neobvyklou kariéru. Sophiinou předností totiž není její samotná postava, ale především výrazné, husté a srostlé obočí.

Podle Sophie za všechno mohou její kyperské geny. Svému nevšednímu obočí dokonce dala i přezdívku, říká mu Veronica. Vše je přitom o předcích. Rovněž disponovali výrazným obočím a modelku inspirovali, aby tuto „rodinnou kulturu“ jakýmsi způsobem reprezentovala.

A pochopitelně součástí Sophiiných sociálních sítí jsou také nenávistné komentáře. „Vždycky jsem byla známá pro změny mého vzezření. Dělám si to, co chci, jsem tvrdohlavá a rebelka.“ Ze samotných reakcí si však nic nedělá, právě naopak, raduje se, že vzbuzuje pozornost, protože doufá, že k netradičnosti a rebelství inspiruje mnohem větší množství lidí. Lidé by se podle ní neměli bát vyjít na rušnou ulici vypadajíc tak, jak se jim líbí. Své komfortní zóny prý musíme překonávat, abychom mohli být v životě šťastnější.

 

It’s my birthday!!! Thanks @zacstonephoto for this awesome picture for @discountuniverse

Príspevok, ktorý zdieľa Sophia Hadjipanteli ☠ (@sophiahadjipanteli),

Domů
Sdílet
Diskuse