Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2018 11:17
Čas čtení 0:00
Sona O.

Instagram si v New Yorku otevřel novou kancelář. Má nejfotogeničtější prostory světa i zmrzlinu zdarma

TECH
Uložit Uložené

Zaměstnanci Instagramu mají vyhráno. Krom toho, že se nacházejí v jednom z nejhezčích prostorů vůbec, mají k dispozici i zmrzlinu zdarma, drinky nebo smoothie.

Před pár dny si Instagram otevřel zcela novou kancelář v New Yorku, v lukrativní části Manhattanu. Je to mnohem víc než jen obyčejné pracovní prostředí. Zaměstnanci Instagramu se opravdu musí cítit výjimečně. Krásný design i spousta zaměstnaneckých výhod jim usnadňují práci 5 dní v týdnu. Při vstupu do nových prostor tě hned přivítá dobře známé logo.

Instagram si v New Yorku otevřel novou kancelář. Má nejfotogeničtější prostory světa i zmrzlinu zdarma
Zdroj: Instagram

Firma nabízí velké otevřené kanceláře s obrovskými okny, odkud je dokonalý výhled na centrum města. Pokud by tě omrzela socializace s kolegy v prosvětlených prostorách, trocha klidu si můžeš užít v historické knihovně nebo si poležet na pastelových vacích.

Nejlepší fotky si uděláš ve foto studiích speciálně navržených sociální sítí.

Sídlu Instagramu nesmí chybět ani móda a styl, a proto si zřídili malou čajovou místnost, do které zavítala jako první Donatella Versace.

Instagram si v New Yorku otevřel novou kancelář. Má nejfotogeničtější prostory světa i zmrzlinu zdarma
Zdroj: Instagram

Chodíš i ty na obědy s kolegy do jídelen či fast foodů? V Instagramu to mají vyřešené úplně jinak. V místních barech na zaměstnance čekají zdravé pochoutky, ovoce, smoothie a koktejly podávané v kokosovém ořechu. Koktejly jsou dokonce pojmenovány po instagramových filtrech. Po těžkém dni v práci si tedy můžeš vychutnat jeden Gingham či X-Pro II.

Místo dokončili již před 3 lety, ale dosud nesloužilo žádným obchodním účelem. Až tento týden se dveře kanceláří otevřely pro zaměstnance a návštěvníky.

Domů
Sdílet
Diskuse