Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2018 19:33
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Jaké outfity zvolila Kim Kardashian nebo Rihanna na přehlídku Virgila Abloha? Módní show Louis Vuitton přilákala mnoho známých tváří

MÓDA
Uložit Uložené

Nejlepší módní počiny celebrit z velkolepého představení kolekce LV SS19 v Paříži.

Jen před pár měsíci se ghansko-americký módní návrhář Virgil Abloh, který založil Off-White, stal hlavou pánské sekce jednoho z nejprestižnějších módních domů, a to francouzského Louis Vuitton. Netrvalo dlouho a někdejší dvorní poradce Kanyeho Westa přišel s debutovou prohlídkou nové kolekce jaro/léto 2019. Ta se konala v Paříži během Fashion Weeku a rozhodně byla v mnoha směrech nezapomenutelná.

Jedním z největších a nejsilnějších okamžiků celé přehlídky byl její závěr, kdy se na molu ukázal Virgil a všichni hosté ho obdařili neobyčejnými ovacemi a potleskem. Nakonec návrhář popošel ke svému dlouholetému příteli Kanyemu a v dojetí ho objal. Dlouhé a emotivní gesto chlapců z Chicaga provázely slzy a celý moment získal pozornost mnoha fanoušků a médií.

Významná módní show také přilákala mnohé světoznámé tváře, které na sebe poutaly pozornost všech objektivů kolem. Celebrity se samozřejmě snažily vybrat co nejlepší outfit, díky kterému by na prohlídce zazářily. Nechyběly zajímavé módní kreace v podání osobností jako Kim Kardashian, Travis Scott, Rihanna, Kylie Jenner, Swae Lee či Bella Hadid.

Kim Kardashian a Kanye West

Rihanna

Naomi Campbell

Kylie Jenner

Travis Scott

Bella Hadid

A$AP Rocky

Chadwick Boseman

 

Príspevok, ktorý zdieľa @kingcboseman,

Swae Lee

 

Príspevok, ktorý zdieľa Swae Lee (@swaelee),

Rita Ora

Ansel Elgort s přítelkyní Volettou Komyshan a Virgilem

Takaši Murakami

 

Príspevok, ktorý zdieľa smart (@smart_tkj),

Domů
Sdílet
Diskuse