Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2018 9:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Neymar svými simulacemi baví celý internet. Utahují si z něj i děti, pro které jistě není správným vzorem

SPORT
Uložit Uložené

Brazilský fotbalista čelí výrazné kritice.

Neymar je neustále středem pozornosti. Brazilec měl se svými spoluhráči pár dní volno, aby se mohli připravit na čtvrtfinálový zápas proti Belgii, ale lidé na sociálních sítích si pauzu nedali. Už po zápase s Mexikem zaplavily internet desítky vtipných fotomontáží i reakcí na to, co v něm Neymar předvedl.

Útočník si očividně oblíbil válení po zemi, na které už strávil přibližně 14 minut čistého hracího času, a cizí mu není ani kutálení i po sebemenším dotyku. Na Brazilce proto reagovali nejen naštvaní mexičtí fanoušci. O slovo se přihlásil i legendární Eric Cantona, který fotbalistu přirovnal ke svému kufru na kolečkách a možná nejsmutnější na chování mladé hvězdy je výsměch i ze strany malých dětí.

Na Twitteru se objevila videa z tréninků malých fotbalistů, kde si utahují ze simulování Brazilce a válí se po zemi v předstíraných bolestech. Neymar proto v žádném případě neplní roli vzoru a inspirace pro začínající sportovce, ale spíše fotbal znechucuje vášnivým fanouškům i nestranným pozorovatelům.















Domů
Sdílet
Diskuse