Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2018 10:35
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

[Diskuze] Vadí ti, když tvá přítelkyně přidává polonahé fotky na Instagram?

REFRESHER SEX
Uložit Uložené

Už dávno nežijeme ve středověku, ale některé muže může chování jejich partnerek pořádně vytáčet.

Žijeme v instagramové době a k příspěvkům mnoha influencerek neodmyslitelně patří i nahota. Někteří, především ženy, si na svém těle postavili celou kariéru, ale podobně funguje i modelingový průmysl. Odhalování vlastního těla se však stále intenzivněji dostává i mezi méně známé lidi a dějištěm tohoto fenoménu je především Instagram.

Samozřejmě, lidské tělo nikomu nepatří a rovněž nežijeme ve středověku, kdy by tě za něco podobného zřejmě ukamenovali, ale i tak zde existují nějaké sociální normy a zábrany. Jednou z nich může být například fakt, pokud je daná dívka ve vztahu, a přesto její aktuální polonahé fotky kolují internetem.

Nás teď zajímá názor pánů (ale klidně přispěj i ženským pohledem na věc!), zda by jim něco podobného překáželo nebo i aktuálně překáží. O všem má samozřejmě plné právo rozhodovat osoba na fotce, ale vztah je možná i o tom, že daná dvojice spolu sdílí hromady intimních momentů a některé věci by možná měly zůstat mezi nimi. Na takové věci se však každý dívá jinak, a právě proto tě vyzýváme, abys nám napsal svůj názor na polonahé fotky zadaných dívek (a případně i chlapců), zda už to není za hranicí a jak by ses v roli přítele cítil.

Domů
Sdílet
Diskuse