Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2018 22:50
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zpěvačka Demi Lovato se údajně předávkovala heroinem. Převezli ji do nemocnice

HUDBA
Uložit Uložené

Demi měla v minulosti velké problémy se závislostí.

Americký bulvární portál ví velmi často zprávy o známých osobnostech mnohem dříve, než přijde jakékoliv oficiální potvrzení. Nejnovější informace z Los Angeles však rozesmutní mnoho fanoušků zpěvačky Demi Lovato. Zdroje TMZ i místní policie potvrdily, že do nemocnice byla po předávkování heroinem převezena 25letá osoba.

 

Příspěvek sdílený Demi Lovato (@ddlovato),

Identifikovali ji jako Demi Lovato, avšak informace o předávkování heroinem nebyly potvrzeny a TMZ uvedlo, že stav zpěvačky jako předávkování vypadal. Policisté i hasiči z Los Angeles zasahovali na ulici Laurel View Dr., jenže momentálně je příliš brzy na spekulace o tom, co se ve skutečnosti v domě událo a jak na tom Demi je po zdravotní stránce.

Na internetu se okamžitě roztrhl pytel s přáními brzkého uzdravení, ke kterým se přidaly i zpěvačky Ariana Grande či Bebe Rexha. Demi přitom v minulosti měla dlouhodobé problémy s užíváním alkoholu i drog, přičemž abstinovat dokázala více než šest let. Ve své nedávné skladbě Sober však přiznala, že se do své závislosti znovu dostala.

AKTUALIZACE: Poslední informace ze zámoří hovoří o tom, že Demi lékaři úspěšně přebrali a zpěvačka tráví čas na lůžku po boku své rodiny. Je při vědomí a komunikuje s okolím, což potvrdila její teta Kerissa Dunn, která zprávu napsala na sociální sítě a následně smazala.



Domů
Sdílet
Diskuse