Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2018 9:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Demi Lovato poprvé od předávkování promluvila. Na Instagram přidala emotivní zprávu o tom, co se stalo

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka chtěla být otevřená vůči svým fanouškům.

Zpěvačka Demi Lovato před dvěma týdny vystrašila všechny své fanoušky i rodinu. Hvězda showbyznysu byla převezena do nemocnice poté, co se předávkovala heroinem, a lékařům se jí naštěstí podařilo zachránit život.

Jen před pár dny se objevily nové zprávy o rozhodnutí podstoupit léčbu své závislosti na drogách a Demi se konečně světu svěřila pomocí Instagramu. Pro fanoušky napsala krátký dopis, v němž zhodnotila poslední dny a slíbila, že se uvidíme na druhé straně bez drog i alkoholu.

Demi nedávno vydala skladbu Sober, kde se přiznala k tomu, že opět začala pít alkohol a brát drogy. Psychické problémy i závislost ji nakonec přivedly až na hranici mezi životem a smrtí, a proto v dopise vysvětluje, že konečně pochopila sílu své nemoci.

Závislost sama od sebe nezmizí a Demi bude i nadále bojovat, aby ji překonala. Poděkovala i Bohu a zejména fanouškům, jejichž zprávy plné podpory a lásky ji potáhly v nejhorších chvílích dopředu. Dopis zakončila slovy, že momentálně potřebuje čas na svou léčbu a cestu za abstinencí, což nebude jednoduché. Demi však bude bojovat.

Domů
Sdílet
Diskuse