Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2018 17:53
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Fascinující duhové účesy zdobí hlavy tisícům žen z Instagramu. Inspiruj se několika záběry

MÓDA
Uložit Uložené

Spustil nový duhový trend kontroverzní raper 6ix9ine?

Před několika dny jsme psali o nejnovějším trendu v splétání vlasů, kterým je spirála DNA, dnes se podíváme na trendy v jejich barvení. Ve vzoru kontroverzního rapera vystupujícího pod přezdívkou 6ix9ine totiž Instagram zasáhla duhová horečka. Pojď se podívat na duhové vlasy sestávající z různých barev a jimi tvořené fascinující účesy.

Nejodvážnějšími je téměř absolutní duha na hlavě. Nejrůznější barvy od teplých odstínů jako červená, oranžová a žlutá až po ty chladné jako zelená, modrá nebo fialová. Takové vlasy jsou opravdu extravagantní, avšak správný poměr jednotlivých barev může vytvořit vkusný a uhlazený účes.

Oblíbenější je však škála pastelových barev. Nejrůznější odstíny růžové, tyrkysové, světle modré nebo blond společně vytvářejí zajímavý soulad a úžasné kreace, které prostě nemohou urazit.

Pro zajímavý duhový efekt však není potřeba až tolika barev. Někteří se i přes takové extravagantní volby drží hesla „méně je někdy více“ a staví na opticky ladící kombinace. Může jít o odstíny téže barvy, rovněž však mohou kombinovat barvy z teplé i chladné palety.

Na závěr se pokochej několika záběry na samotný proces duhového barvení vlasů, který je stejně zajímavý jako výsledek. Pokud jsme tě článkem navnadili, netřeba na nic čekat. Směle do toho!

Domů
Sdílet
Diskuse