Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2018 21:01
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Nicki Minaj se vrací na vrchol ženského rapu čtvrtým studiovým albem, na kterém se objevují Eminem i The Weeknd

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Album doprovází pořádně odvážný obal, na kterém Nicki pózuje jako Kleopatra s odhalenými prsy.

Kolem někdejšího fenoménu Nicki Minaj bylo poslední roky poměrně ticho. Během toho probíhajícího však oznámila vydání čtvrtého studiového alba. Videosingl Chun-Li, který nám naservírovala začátkem května, ji opět postavil do popředí světového hip-hopu a následovala vlna tučného proma.

V červnu ohlásila světovou tour NICKIHNDRXX s Futurem. Ta obsahuje neuvěřitelné množství zastávek, mezi nimiž nechybí tentokrát ani Bratislava. Ani ne měsíc poté jsme se dočkali tropického videosinglu Bed s Arianou Grande, ve kterém Nicki vystupuje jako mořská panna a už pár dní na to se vrátila k pomyslnému titulu královny ženského rapu díky hostovačce na ultimátním hitu Fefe od 6ix9ine.

Album doprovází opravdu odvážný obal, na kterém pózuje v outfitu ve stylu Kleopatry s téměř úplně odhalenými prsy. Nese příznačný název Queen, obsahuje 19 skladeb a 8 hostů. Za pozornost stojí právě skladby jako Majesty, na níž se setkává legendární Eminem a anglický zpěvák Labrinth, emotivní záležitost Thought I Knew You s The Weekndem nebo Sir s hypnotizující melodií a Futurem.

 

Příspěvek sdílený Barbie® (@nickiminaj),

Trapově laděné bangery však střídají i skladby, které nejsou pro Nicki příliš tradiční. Hned na třetí stopě posluchače překvapí boombapové bicí a oldschoolová flow. Na skladbách jako Run & Hide nebo Come See About Me zase jemnější stránka jinak přísné raperky. Album se s posluchačem loučí v typické drsné poloze, ve které Nicki známe nejlépe, přičemž jí asistuje raperka Foxy Brown.

Na svém čtvrtém studiovém albu Nicki Minaj potvrdila, kdo je královnou ženského rapu a spolu se všemi zúčastněnými hosty odvedla opravdu poctivou práci. Album Queen se poslouchá velmi dobře a obsahuje spoustu kvalitních skladeb. Nicki je zkrátka zpět, i když nikdy nebyla pryč.

Domů
Sdílet
Diskuse