Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2018 16:57
Čas čtení 0:00
Šimon Kucka

Snoop Dogg se zhulil se synem a Robert Downey Jr. usnul v cizím domě. Toto jsou nejznámější historky hollywoodských celebrit

FILMY A SERIÁLY ALKOHOL
Uložit Uložené

Drogy a alkohol v Hollywoodu vás dostanou za mříže, nebo z vás udělají legendu.

Někteří lidé si dokáží uhlídat hladinu alkoholu a drog v krvi, jiní s tím mají větší problémy. Každému se může stát, že se občas „utrhne z řetězu“.

Občas však vše dopadne dobře a člověk si kromě poučení z vlastní hlouposti odnese i zajímavý příběh.

Samozřejmě, najdou se i tací, kteří si přítomnost omamných látek v těle naplno užívají neustále. Ať je už to tak či onak, tyto celebrity se rozhodly vyjít s pravdou ven a podělit se se světem o svém alkoholovém či drogovém dobrodružství.

Jennifer Lawrence téměř pozvracela Miley Cyrus na oscarové party

Každoročně se po skončení předávání Oscarů konají různé party, kam se dostane jen skutečná smetánka.

Před několika lety byla na jednu takovou pozvána i Jennifer Lawrence (HungerGames, X-Men: První třída). V interview z roku 2015 ve večerní talkshow Setha Meyerse přiznala, že se po Oscarech dostala na společnou párty hledače talentů Guye Osearyho a Madonny.

Lawrence to tehdy přehnala s alkoholem a majiteli sídla pozvracela verandu. Když se však otočila, zjistila že za ní stojí Miley Cyrus.

 

Seth Rogen a jeho lysohlávkový trip v Amsterdamu

Znáte ten pocit, když vypijete více než jste měli, mrknete a ocitnete se na úplně jiném místě? Sethovi Rogenovi (Zbouchnutá, Zack a Miri točí porno) se totiž stalo něco podobného, jen ve větším měřítku.

Doporučeno
Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže 11. února 2024 8:00

Před 3 lety dělal tento americký komik promo svému filmu The Night Before (2015) v talkshow Jimmyho Kimmela. O Rogenovi je známo, že má rád marihuanu, ale nepohrdne ani lysohlávkami.

Seth si s sebou přinesl i ukázku z filmu, kde si jeho postava vyzkouší hned několik různých drog. To ho zřejmě přimělo, aby vytáhl historku ze svého mládí, kdy se zdrogoval v parku v Amsterdamu tak, že nakonec skončil v Paříži.

Amy Poehler zachutnal kokain, a tak si zahrála ping pong s cizinci

O této komediální herečce by to řekl zřejmě málokdo. Je však pravdou, že Amy Poehler, známá především jako Leslie Knop z mockumentary Parks and Recreation, vyzkoušela kokain i extázi.

V rozhovoru pro britský deník Daily Mail řekla: „Kokain je úžasný, když chcete jít ven s lidmi, které vůbec neznáte a hrát s nimi ping pong celou noc. Špatný je ve všech ostatních případech. Kocovina z kokainu je příšerná.“

Drobná herečka sepsala své paměti a zážitky o užívání kokainu, extáze a marihuany v knize Yes, please.

Snoop Dogg se zhulil se synem a Robert Downey Jr. usnul v cizím domě. Toto jsou nejznámější historky hollywoodských celebrit
Zdroj: NBC

Robert Downey Jr. závodil nahý v ulicích Los Angeles

V 90. letech byl Robert Downey Jr. jako časovaná bomba. Studia s jeho obsazením do projektů riskovals a bomba nakonec vybuchla v roce 1996.

Policie ho tehdy zatkla nahého v autě plném narkotik a se zbraní mezi nohama. Iron Man měl dlouhodobě problémy se zákonem, a tak pro něj šlo o běžnou věc.

Doporučeno
Co se stane s tvým tělem, když budeš pít každý den alkohol? Od první sklenky vína „na dobrou noc“ až po selhávání orgánů Co se stane s tvým tělem, když budeš pít každý den alkohol? Od první sklenky vína „na dobrou noc“ až po selhávání orgánů 17. října 2023 11:00

V témže roce si chtěl jít po noci popíjení lehnout, ale bohužel netrefil správný dům, a tak vlezl do dětského pokoje v domě svých sousedů, kteří žili o 17 domů dál.

Dveře byly otevřené, a tak se po několika neúspěšných pokusech najít vlastní postel (a dalších pokusech vylézt po schodech) nakonec dostal na patro, vešel do dětského pokoje, svlékl se do trenýrek a zachumlal pod peřinu.

Ráno ho objevil manželský pár, který v domě žil. Muž i žena řekli, že nikoho neohrožoval a také se jim omluvil. Když Downeyho policie odváděla pryč, údajně se snažil rozesmát jejich dcerku a dělal na ni grimasy.

Snoop Dogg se zhulil se synem a Robert Downey Jr. usnul v cizím domě. Toto jsou nejznámější historky hollywoodských celebrit
Zdroj: Warner Bros.

Amy Schumer ukradla koláč Jakeovi Gyllenhaalovi

Večerní talkshow jsou očividně tím nejlepším médiem, kde si slavní lidé uleví na mysli tím, že prozradí svá malá tajemství. Amy Schumer (Trainwreck, Jsem božská) se u Stephena Colberta rozpovídala o své příhodě s alkoholovým pozadím.

Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, Zodiac) v minulosti pronajímal svůj apartmán, no a Amy Schumer se sestrou si právě potřebovaly najít slušné bydlení. Gyllenhaal jim ho tedy pronajal, ale jednu svou osobní věc si v bytě zapomněl.

V mrazáku nechal koláč, který byl již dávno po záruce. Jednoho dne se Schumer tak opila, že koláč rozmrazila a začala ho konzumovat, zatímco předstírala, že se baví s Jakem Gyllenhaalem na imaginární párty.

Emma Stone si pořezala nohu a tancovala s Princem

Zlatíčko Hollywoodu, Emma Stone (Bláznivá, zatracená láska, Birdman), se zatím nestihla proslavit žádnými velkými přešlapy či výstřelky.

Proto bylo překvapením, když v rozhovoru, v němž promovala muzikálový hit La La Land (2016), prozradila, že tancovala s dnes již zesnulým hudebním virtuózem Princem.

Doporučeno
Tři roky jsem nepila alkohol. Kvůli tomu, co se stalo Tři roky jsem nepila alkohol. Kvůli tomu, co se stalo 13. října 2023 11:00

Stalo se tak po speciální epizodě Saturday Night Live v roce 2015, kdy show oslavovala 40. výročí od první epizody. Emma se znenadání ocitla na afterparty v newyorském hotelu Plaza, kde se setkala elita celebrit.

O Stone je známo, že je multitalentovaná herečkou s láskou k tanci a zpěvu, a tak pro ni bylo přirozené, že si chtěla na akci zatancovat, k čemuž jí údajně dopomohl i alkohol. Když se zula, šlápla patou na rozbitou láhev a pořezala se.

To ji však nezastavilo, aby se i s krvácející nohou dopotácala na pódium, zahrála si na tamburínu a zatančila si s Princem.

Snoop Dogg se zhulil se synem a Robert Downey Jr. usnul v cizím domě. Toto jsou nejznámější historky hollywoodských celebrit
Zdroj: Lionsgate/Summit

Andrew Garfield si dal marihuanový koláček a skončil v Disneylandu

 

Přesně tak, „úžasný Spider-Man“ se rozhodl své 29. narozeniny oslavit se svou dnes již expřítelkyní Emmou Stone celkem netradičně.

V den jeho narozenin za ním do Los Angeles dorazila skupinka kamarádů spolu s Emmou a překvapili ho výletem do Disneylandu.

Příjemný zážitek si chtěli trochu okořenit, a tak si přibalili extra zásobu brownies koláčků, jejichž náplní byla marihuana. Garfield řekl, že byli na horské dráze Space Mountain třikrát po sobě. Také prozradil, že se tehdy cítil jako v nebi. A my se mu nedivíme.

Snoop Dogg se zhulil se synem a Robert Downey Jr. usnul v cizím domě. Toto jsou nejznámější historky hollywoodských celebrit
Zdroj: Sony

Snoop Dogg se zhulil s vlastním synem

Co by to bylo za seznam o slavných lidech a užívání drog, kdyby v něm chyběl Snoop Dogg (Starsky& Hutch, Scary Movie 5). V roce 2012 zavěsil Doggieho syn na Instagram společnou fotku se svým otcem.

Doporučeno
Se sober shamingem se setkalo 36 % Čechů. Když nechtějí pít alkohol, používají bizarní výmluvy Se sober shamingem se setkalo 36 % Čechů. Když nechtějí pít alkohol, používají bizarní výmluvy 8. září 2023 19:00

„Milé“, jak by se jednomu mohlo zdát, ale chybí jeden podstatný detail: Oba byli zhulení. Snoop Dogg tehdy prohlásil: „Moje děti si mohou dělat co chtějí, a konec konců by ode mne bylo pokrytecké, kdybych je poučoval o drogách."

Rapová ikona a příležitostný herec dále pokračuje: „Spousta z***ů nemá se svými dětmi vztah. Tehdy začnou tyto děti brát drogy, chlastat a mít sebevražedné myšlenky. Já i můj syn si rozumíme, a tak se mu snažím ukázat, jak na to, protože ke mně vzhlíží.“

Nuže, někteří rodiče si s dětmi zahrají fotbal, vezmou je do kina či na pizzu, no a jiní...

 

Lion/Simba @snoopdogg @snoopdogg @spankthenubianguru @spankthenubianguru

Príspevok, ktorý zdieľa Corde Broadus (@teamspank),

Domů
Sdílet
Diskuse