Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2018 15:22
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Facebook změnil zobrazování zpráv v chatu. Modré bublinky už na počítači nenajdeš

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Místo toho se zprávy nacházejí v hranatých obdélnících.

Facebook neustále přináší zajímavé novinky, díky kterým se snaží udržet sociální síť svěží. Tentokrát své uživatele překvapil výraznou designovou změnou, jelikož se kompletně překopal design zpráv v chatu.

Dosud jsme totiž byli zvyklí na zaoblené chatové bublinky, ve kterých se zprávy nacházely, ty jsou však již několik hodin vyměněny za hranaté obdélníky. Změnil se i modrý odstín barvy u zpráv odesílatele, ty jsou nyní o něco tmavší. Mezi samotnými obdélníky je však menší rozestup, než tomu bylo u bublinek – naráz odeslané zprávy se však stále nespojují do jedné.

Změna je v této chvíli aktivní pouze na počítačích, ale protože je facebookový chat na všech zařízeních přímo provázaný s aplikací Messenger, již brzy můžeme očekávat změnu i na smartphonech.

Líbí se ti nová změna, nebo bys raději zůstal u oválnejších bublinek? Určitě nám dej v anketě vědět, zda podle tebe jde o potřebnou designovou změnu, nebo zbytečnost či krok k horšímu.

Facebook změnil zobrazování zpráv v chatu. Modré bublinky už na počítači nenajdeš
Domů
Sdílet
Diskuse