Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2018 12:08
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

50 Cent se baví na účet Kanyeho Westa i Floyda Mayweathera skrze kontroverzní reklamy Nike

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Známý raper na Instagramu opět rozesmál své fanoušky.

Nejnovější kampaň od Nike spustila vlnu kontroverze. Colin Kaepernick se stal tváří značky s jasným vzkazem o tom, že člověk by se neměl bát zabojovat za své přesvědčení.

Zatímco jedna skupina lidí na protest spaluje své Nike oblečení, 50 Cent si na Instagram opět užívá vtipkování na účet starých známých.

Nejdříve si vystřelil z Kanyeho Westa, který před pár měsíci způsobil menší skandál poté, co v rozhovoru řekl, že otroctví byla volba. 50 Cent mu proto tuto větu vložil přes obličej, avšak u svého kolegy z branže se nezastavil.

Útočení pokračovalo u Floyda Mayweathera. Oba muži si ze sebe na sociálních sítích utahují. 50 Cent tentokrát zase využil Floydovy problémy s psaním a čtením, a tak namísto motivačního citátu na obličej vložil pouze slátaninu.

Boxer samozřejmě nemohl nezareagovat, a proto poslal ve stejné obrázkové formě raperovi vzkaz o tom, jak mu při oparu pomáhá přítel, čímž naznačil, že je 50 Cent homosexuál.

Kanye se zatím na účet vtipu nijak nevyjádřil, takže bude zajímavé sledovat, zda se do pomyslného boje pustí, nebo zůstane potichu, protože v poslední době na Twitteru překypuje aktivitou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),

Floyd už stihl odpovědět

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather),

Domů
Sdílet
Diskuse