Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2018 11:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristianu Ronaldovi naordinovali speciální tréninky, aby znovu našel gólovou formu i v italské lize

SPORT
Uložit Uložené

Portugalský hráč fotbal hrát nezapomněl, což dokazují záběry z tréninků.

Cristiano Ronaldo po velkolepém letním přestupu z Realu Madrid do Juventusu Turín stále čeká na svůj první soutěžní gól v novém dresu.

I když v prvních třech kolech italské ligy nehrál vůbec špatně, na střeleckou listinu se mu nepodařilo dostat a trenér Allegri společně s realizačním týmem začali přemýšlet nad tím, jak zase gólovou mašinu nastartovat.

Cristiano proto do své přípravy zařadil speciální tréninky, které mu mají pomoci najít si správné pozice a využít svou kopací techniku, aby zase nabral sebevědomí.


Portugalec přitom není v oblasti speciálních tréninků žádným nováčkem. Za poslední roky v Realu Madrid dotáhl s pomocí expertů znalosti o vlastním těle na vrchol, a proto ví, jak se chová na začátku sezóny, a na které tréninky je třeba soustředit postupem měsíců.

Uvědomil si dokonce i to, že kdyby okamžitě od začátku sezóny nastoupil do zápasů připraven na 100 procent své fyzické kapacity, velmi rychle by riskoval zranění a únavu v kritických částech sezóny na jaře.

Po startu ligy proto možná nestřílí góly jako na běžícím pásu, avšak jak se již vícekrát ukázalo, na jaře ve vyřazovací fázi Ligy mistrů svůj tým vždy potáhl.

Juventus proto věří, že Ronaldo podobně zabere i za italský tým, protože momentálně stará dáma vyhrává zápasy i bez něj na střelecké listině.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domů
Sdílet
Diskuse