Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2018 1:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminem popírá, že by na Kamikaze dissoval Drakea. Tvrdí, že Grammy jsou zkorumpované a vyhrávají je kamarádi organizátorů

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Máme tu poslední část rozhovoru se Swayem, který z Eminema vytáhl snad vše důležité.

Nedávno Eminem konečně vydal svou odpověď pro Machine Gun Kellyho a my budeme nyní velmi zvědaví, zda mladší účastník tohoto beefu rozjede druhé kolo. Na základě jeho povahy lze očekávat, že další reakce v podobě diss tracku je jen otázkou několika hodin, ale zatím nepředbíhejme.

Slim Shady dnes na svém oficiálním YouTube kanále zveřejnil poslední část rozhovoru se Swayem, kterému dovolil zeptat se prakticky na všechno, co fanoušky trápí. V předešlých dílech hodinového rozhovoru rozděleného na čtyři části již vyřešili období kolem alba Revival i jednotlivé dissy, ale stále zůstávala nedořešená dvě důležitá témata.

Právě ta veterán z Detroitu vysvětluje v úplném závěru. Prozrazuje, že když dissoval ghostwriting, určitě nemyslel Drakea, protože tomu je dávno zavázán. Zároveň rozvíjí tvrzení, že Grammy nejsou seriózní ocenění a vyhrávají je kamarádi celebrit a organizátorů.

Domů
Sdílet
Diskuse