Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2018 v 18:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sylvester Stallone maká v posilovně i po 72. narozeninách. Připravuje se na natáčení nového Ramba

FILMY A SERIÁLY SYLVESTER STALLONE
Uložit Uložené

Americký herec dokazuje, že věk je jen číslo.

Herecká legenda Sylvester Stallone nezahálí ani poté, co v červenci oslavil své 72. narozeniny. Američan momentálně pracuje na více filmech najednou, protože by se měl objevit v pokračování filmu Escape Plan, filmu Creed a dokonce i Expendables.

Aby toho nebylo málo, krom bočních projektů se naplno soustředí na titul Rambo 5: Last Blood. Stallone dlouho natočení nového Ramba odmítal a názor měl změnit jen před pár měsíci. Zatím nebylo zveřejněno ani datum premiéry.

Herec přesto maká v posilovně a problém mu nedělá ani pokročilý věk. Na krátkém videu z Instagramu sedí v posilovně v tričku John Rambo a pracuje na muskulatuře, která se u Ramba stala ikonickou.

Nikdo zatím neví, kdo by se měl krom Sylvestera v Rambovi objevit, ale známe alespoň přibližný děj.

Rambo by měl ve spolupráci s novinářem postavit mexickému gangu sexuálních otrokářů poté, co se John přišel usadit zpět domů na farmu v Arizoně. Mělo by jít o poslední část v dlouhé sérii, což naznačuje i samotný název, avšak Stallone je v nejlepší formě a nikdo nemůže garantovat, jak se rozhodne.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Domů
Sdílet
Diskuse