Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2018 7:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Hrob mladé Rusky zdobí obrovský pomník ve tvaru iPhonu. Místní se diví, co na hřbitově americký mobil dělá

ZAJÍMAVOSTI IPHONE
Uložit Uložené

Láska k výrobkům Apple až za hrob.

Na náhodném ruském hřbitově se objevil obrovský iPhone. Na první pohled mimořádně bizarní zpráva překvapila nejen uživatele na internetu, ale především samotné Rusy.

Místní nedokáží pochopit, jak se pomník ve tvaru amerického smartphonu mohl dostat na ruský hřbitov, a tak pouze pohrdavě obcházejí hrob Rity Šamejevy. Žena zemřela ve svých 25 letech a známá není ani příčina smrti, takže můžeme jen spekulovat.

Rita byla podle zveřejněných zpráv zanícená cestovatelka a pravděpodobně i skrytá fanynka společnosti Apple.

Hrob mladé Rusky zdobí obrovský pomník ve tvaru iPhonu. Místní se diví, co na hřbitově americký mobil dělá
Zdroj: UFA1

Proč by jinak její hrob doplňoval více než 1,5metrový iPhone vyrobený z bazaltu, kterému nechybí několik detailů jako tlačítko domů, jednotlivými tlačítky po stranách a dokonce zadní kamerou. Samozřejmostí je logo Apple na zadní straně smartphonu.

Na druhé straně, fotografie Rity staré několik let ji nezachytávají s Apple smartphonem v ruce, protože využívala mobil jiné značky, a tak její pomník možná posmrtně pozůstalí ozdobili nejznámějším telefonem na světě.

Domů
Sdílet
Diskuse