Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2018 14:25
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pusha T překvapuje. Drakea prý nezradil Kanye West, ale vlastní producent Noah „40“ Shebib

HUDBA
Uložit Uložené

Drake našel vzkaz i na novém albu svého blízkého kolegy Lil Yachtyho, kde mu naložil mladý talent Juice WRLD.

Během posledních pár dní jsme se dočkali nových skutečností v jednom ze dvou nejsledovanějších zahraničních beefů tohoto roku. Vše důležité jsme shrnuli v delším článku minulý týden poté, co Drake přijal pozvání do Le Bronovy show, kde odpovídal i na otázky týkající se konfliktu s členy G.O.O.D Music.

Právě hlavní aktér Pusha T nejprve reagoval výsměchem na Instagramu, ale později se i on rozhodl promluvit a ujasnit pár velmi důležitých faktů. Původně jsme si totiž všichni mysleli, že informace o Drizzyho nemanželském dítěti podsunul Pusha Tmu Kanye West, což by samozřejmě dávalo smysl.

King Push přijal pozvání do show Joe Buddena, který je uznávanou postavou v americkém rapu, aby představil svou perspektivu. Určitě si vzpomínáš, že na inkriminované věci The Story of Adidon padla i tvrdá slova věnovaná producentovi a Drakeovu velmi blízkému kamarádovi jménem Noah "40" Shebib. Pusha dokonce poukazoval na to, že 40 brzy zemře, protože trpí sklerózou.

,,OVO 40, hunched over like he 80…tick, tick, tick/How much time he got? That man is sick, sick sick,”

Nyní se však dozvídáme, že právě Shebib měl být člověkem, který rozšířil pikantnosti o nemanželském dítěti Champagne Papiho. Jelikož jde o čestného OVO člena, pravděpodobně se ještě dočkáme zajímavého pokračování, ale pokud Pusha nelže, Drake má vážný problém ve vlastní stáji.

Aby toho nebylo málo, na Drizzyho zaútočil i mladý Juice WRLD, který jen před několika hodinami vydal úspěšné album ve spolupráci s Futurem. Ofenzivní řádky však nacházíme na novém albu Lil Yachtyho, kde dostal na skladbě Yacht Club prostor právě Juice. Ten neváhal využít příležitosti jednoduchou větou, kterou snad ani není třeba překládat.

,,I'm a young king, I might fuck Alexis Texas/But I ain't on no Drake shit, I won't get her pregnant."

Future i Lil Yachty jsou velmi blízkými kámoši Drakea, a tak je zvláštní, že nechali mladého kolegu říct něco takového. Jasným důkazem je například i to, že 6 God během uplynulého dne obě alba sdílel. Tehdy však pravděpodobně ještě nevěděl, že si na jednom z nich najde nepříjemný vzkaz.

Pusha T překvapuje. Drakea prý nezradil Kanye West, ale vlastní producent Noah „40“ Shebib
Domů
Sdílet
Diskuse