Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2018 22:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektorovi jsou hateři ukradení. Nerozumějí mu a bojí se pravdy

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Ektor se připomíná prvním klipem od vydání alba ALFA. Dočkáme se dalšího projektu?

Ektor je velmi specifickým českým interpretem, který dlouhodobě razí úplně jinou cestu než zbytek jeho kolegů. Ještě v roce 2017 si dal pauzu od živých vystoupení a věnoval se výhradně cestování a sbírání nové inspirace. Oddělení od fanoušků završil kvalitním albem ALFA, ke kterému si už připravil i dva velké koncerty v pražském Sasazu a také krátké turné.

Dnes jsme se dočkali vydání nové skladby Asi to tak má bejt, která s sebou nese i doprovodný videoklip. Už dříve se Ektor nechal slyšet, že pracuje na dalších singlech a my pevně věříme, že jich v příštím roce bude tolik, aby mohl případně vzniknout další projekt.

O tvorbu vizuálu se postaral Jakub Křen se svým týmem a právě jemu tedy pražský raper věnoval své instagramové vzkazy, když nedokázal doručit výsledek včas. Hudební produkci doplnil Season a více už snad není třeba dodávat. Vychutnej si novinku a do komentářů nám napiš, jestli ses v ní našel.

Domů
Sdílet
Diskuse