Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2018 15:20
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Můžeš si koupit 448stránkovou knihu plnou nahých fotek Kendall Jenner nebo Gigi Hadid. Stojí 35 tisíc

KULTURA
Uložit Uložené

Za knihu si budeš muset slušně připlatit.

Fotograf Russell James pracuje posledních 20 let s nejznámějšími značkami na světě. Práci mu závidí muži z každého koutu naší planety, protože působí jako dvorní fotograf Victoria's Secret.

Neustále se dostává do kontaktu s andílky této společnosti, ale v minulosti pracoval pro módní domy jako Ralph Lauren a Burberry, takže mu zkušenosti rozhodně nechybí. Již v roce 2014 vydal sérii portrétů s názvem Angels, avšak tentokrát se nesoustředil čistě na portréty.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Russell James (@russelljames),

Namísto nich vydává stejnojmennou knihu, v níž se rozhodl oslavit dokonalost ženského těla. Sám uznal, že v dnešní společenské atmosféře a po iniciativě #MeToo si možná nevybral nejlepší období pro vydání knihy s nahotinkami. Na druhé straně, všechny modelky se v knize nacházejí tak, jak si to přály ony samy a měly možnost fotky klidně nechat odstranit.

V knize najdeš světoznámá jména jako Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Bella Hadid, Candice Swanepoel, Gigi Hadid, Hailey Baldwin, Heidi Klum, Kendall Jenner či Rosie Huntington-Whiteley. Kdybys měl zájem o všech 448 stran z knihy, musíš se připravit na 1. prosince 2018, kdy půjde do prodeje.

Sběratelská edice bude omezena na 1000 kusů, přičemž každá kniha bude stát 1500 dolarů, zatímco z umělecké edice vytisknou jen 200 kusů a cena je stanovena na 3600 dolarů. Hned o den později si budeme moci prohlédnout celou Victoria's Secret Fashion Show, a tak kniha poslouží jako výborný doplněk při jejím sledování.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Russell James (@russelljames),

Domů
Sdílet
Diskuse