Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2018 16:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Michajlov stihl před uvězněním nahrát album. V novince křičí ACAB a tvrdí, že ho napraví jen karma

HUDBA
Uložit Uložené

Projekt s názvem 1991 vznikl za 14 dní poté, co autor zjistil, že si bude muset jít minimálně na rok sednout.

Brněnský raper Michajlov své fanoušky ještě v létě informoval o tom, že porušil podmínku a bude muset jít na několik měsíců do vězení. Zatím se sice ven nedostal, ale za 14 dní poté, co se o rozsudku dozvěděl, stihl nahrát kompletní sólové album a to se nyní postupně dostává ven. Už jsme měli možnost slyšet dvě ukázky a třetí s názvem Město vychází nyní.

Michajlov v ní dává jasně najevo svůj názor na policii a tvrdí, že napravit ho může pouze karma. Už víme, že celý projekt ponese název 1991, což je pravděpodobně datum jeho narození, a zároveň se dozvídáme i jména hostů. Chybět nebude Separ, Dame, Elpe, Čis T či Václav Rouček.

Datum vydání je naplánováno na 12. prosince, kdy budou odeslány všechny předobjednávky. Pochopitelně jsme se v tomto případě nedočkali videoklipu, ale už teď je skoro jisté, že Michajlov přijde s dalším projektem ihned po opuštění věznice, takže se určitě je na co těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse