Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2018 13:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Backstage: Yzomandiasův třetí rozhovor v kariéře

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Se seriálem Refresher Backstage jsme opět navštívili bratislavské MMC, které tentokrát hostilo pokračování Rehab Trip Tour v podání Yzomandiase a Nik Tenda.

S naším seriálem Refresher Backstage jsme divákům během uplynulých 12 měsíců ukázali pozadí desítek různých hudebních a uměleckých vystoupení. Cílem je v první řadě ukázat, jak to vypadá na místech, kam se obvykle nemá možnost fanoušek podívat, a při této snaze jsme se již více než pětkrát ocitli v bratislavském MMC.

Tentokrát jsme se byli podívat na jedné ze zastávek Rehab Trip Tour v podání Yzomandiase a Nik Tenda, kteří vzácnou příležitost využili a před více než tisícem návštěvníků pokřtili svá sólová alba Sbohem Roxano a 7. Kromě nich se v backstagei objevili i hosté jako Robin Zoot nebo Konex.

Ve videu se dozvíš například i to, jak se kluci z Milion+ připravují na koncerty a to, co chystají v nejbližších měsících. Ačkoliv samotný Yzomandias často rozhovory nerozdává, našemu Šajmovi se podařilo ho vyzpovídat, takže pro tebe máme i další zajímavé informace.

Domů
Sdílet
Diskuse