Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2018 11:03
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Hráč Fortnite během streamu napadl přítelkyni. Chtěla, aby přestal hrát

TECH
Uložit Uložené

Duchapřítomnost diváků ženě ihned pomohla.

Australský streamer říkající si MrDeadMoth se díky svému streamu na Twitch.tv dostal do pěkných problémů. Při jednom ze svých pravidelných přenosů se totiž neudržel a fyzicky napadl svojí přítelkyni.

Jednalo se o jeho klasický den, chtěl si užít trochu Fortnite s jeho fanoušky. Nicméně toto se nelíbilo jeho přítelkyni a dostali se do slovní potyčky. Během té po něm přítelkyně chtěla, aby přestal hrát, on ji odmítl s tím, že už bude končit. To ji však neuklidnilo.

Celá hádka je doprovázena smrští předmětů, které musí MrDeadMoth odrážet. Bohužel mu povolí nervy a vyběhne ze židle mimo záběr kamery. Celý útok je však v pozadí znatelně rozpoznatelný a lze tak slyšet facku, následně doprovázenou brekem.

Tento incident se však dočká spravedlnosti, protože někdo z diváků napadení nahlásil na policii, která se k tomu neotočila zády, a hned začala problém řešit.

Policie ho zatkla ještě tentýž večer a byl obviněn z napadení. Ačkoliv byl propuštěn na kauci, tak se musí ještě tento týden dostavit k soudnímu slyšení, které rozhodne o jeho trestu.

Případ byl o to horší, že svědkem celé události byly i dvě malé děti.

Domů
Sdílet
Diskuse