Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2018 22:18
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Děti Chrise Hemswortha nedokáží rozlišit svého otce od Thora. Herec jim záměrně neříká pravdu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mít za otce hollywoodskou hvězdu může být pro děti velmi matoucí.

Teprve koncem minulého měsíce jsme tě informovali o tragikomickém případě, kdy se matka dvou dětí nechala naivně oklamat podvodníky, kteří se vydávali za Chrise Hemswortha. 42letá oběť z Ruska však měla několik možností, jak si ověřit jeho identitu, a proto jen málokdo dokáže pochopit, jak mohla uvěřit takto očividné lži.

Ve většině případů by ale samozřejmě dospělí na podobnou hloupost nenaletěli. Oklamat děti je však mnohem snadnější. Jedna milá lež se podle Elsy Pataky, manželky Chrise Hemswortha, podařilo aplikovat i na jejich děti.

„Zatím nerozumějí tomu, co je televize, a že se touto prací mohou lidé živit,“ řekla žena pro portál News.com.au. Její nejstarší dítě (6letá Indie Rose) to už prý začíná občas chápat, ale i tak se někdy svého otce zeptá, zda bude otcem, nebo Thorem. Ten jí s úsměvem odpoví, že obojím.

Chris a jeho děti na rybolovu

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential),

Pataky také zmínila, že když s dětmi cestují po městě, všude pozorují plakáty s jejich otcem. Děti jsou proto zvědavé, proč nikdy nevidí také svou matku. „I ty pracuješ, mami? Protože stále říkáš, že jdeš do práce, a přitom tě nikde nevidím,“ prohlásilo jedno z jejích dětí.

Chris Hemsworth se s dlouholetou partnerkou Elsou Pataky oženil v roce 2010 a společně vychovávají trojici dětí, a sice 4letého Tristana Hemswortha, 4letého Sashu Hemswortha a 6letou Indii Rose Hemsworth.

Děti si sice rozdíl mezi Thorem a jejich otcem nedokáží zatím uvědomit, ale když vyrostou, určitě budou na svého „božského“  otce velmi hrdé.

Domů
Sdílet
Diskuse