Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2018 13:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dívka se rozešla s nevěrným přítelem během proslovu na své narozeninové oslavě. Pozvala všechny kamarády

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Občas je třeba ze svého rozchodu udělat show.

Rozchody a rozvody už dávno nejsou ničím výjimečným. Lidé vstupují do vztahů i bez toho, aby v nich plánovali dlouhodobě zůstat, a tak se pak nechají zlákat jinou ženou či mužem.

Na vlastní kůži podobnou zradu zažila Tiana Perea z amerického města Houston. Se svým přítelem Santosem sice byla šťastná, ale nedávno objevila zprávy a fotky, které si její přítel posílal s neznámou slečnou přes sociální sítě.


Povídali si o tom, jak si spolu začnou užívat, posílali si nahé fotky a kdyby Tiana zprávy neobjevila, zřejmě by dosud žila ve lži. Naštěstí to tak nedopadlo. Podvedená dívka se však rozhodla, že se se Santosem nerozejde potichu a bez skandálu.

Při příležitosti oslavy svých 22. narozenin pozvala všechny kamarády na party, kde nemohl chybět ani její přítel. Netušil, že Tiana předtím rozeslala screenshoty jeho konverzace s neznámou slečnou do skupinové konverzace.

Tiana začala svůj proslov, poděkovala hostům za dárky a pak se otočila na svého partnera. „Chtěla bych poděkovat Santosovi, protože mě přinutil uvědomit si, že si zasloužím víc. Každý ví o tom, že ses pokoušel psát si s nějakou holkou o tom, jak budete přátelé s výhodami. Doslova každý z nás viděl screenshoty a nahrávky toho, co jsi jí posílal v posledních dnech. Dokonce jsi jí poslal stejnou fotku, jakou jsi dnes poslal mně. Takže pokud jsi to ještě nepochopil, my dva jsme skončili a ty odsud můžeš vypadnout.“

V té chvíli už kamarád do místnosti přinesl věci jejího bývalého přítele, odevzdal mu je a všichni se hlasitě radovali, když Santos odcházel. Oslava však ani zdaleka neskončila. Na sociálních sítích si Tiana za svou odvahu vysloužila hromadu pozitivních reakcí, její video koneckonců získalo přes 233 tisíc lajků.

Domů
Sdílet
Diskuse