Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2018 10:57
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Exkluzivní usedlost z Prahy odhaluje byty, ve kterých tě měsíční pronájem bude stát 150 tisíc korun

KULTURA
Uložit Uložené

Nový luxusní byt s 5 ložnicemi, 4 koupelnami, terasou a výhledy do zeleně, situovaný ve 2. patře rezidence Villa Marna – nově kompletně zrekonstruované prvorepublikové vily s moderní přístavbou do zahrady.

Vila se nachází v klidné ulici v prestižní rezidenční čtvrti Bubeneč v přímém sousedství parku Willyho Brandta, pár minut chůze od Stromovky. Lokalita v pěším dosahu stanic metra Hradčanská a Dejvická s veškerou občanskou vybaveností v okolí a velmi rychlou dostupností do centra, na letiště a do mezinárodních škol. Vila disponuje výtahem, kamerovým systémem a podzemními garážemi.

Velkorysý interiér tvoří prostorný obývací pokoj s jídelnou, plně vybavenou kuchyní a terasou, 5 ložnic, 4 koupelny, samostatná toaleta pro hosty, úklidová místnost a vstupní hala.

Luxusní vybavení a materiály, přímý přístup z garáží výtahem do bytu, dřevěné podlahy, travertinové obklady a dlažba v koupelnách, sanita Villeroy & Boch, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné skříně a úložné prostory na míru, kuchyňské spotřebiče Kuppersbusch, ekologické vytápění tepelným čerpadlem se systémem topení/chlazení zabudovaným do zdí a stropů, sklep o 7 m². V ceně jsou zahrnuta 2 garážová stání. Poplatky se hradí zvlášť. Byt je k pronájmu nabízen nezařízený. K nastěhování od 1.2.2019.

 

Více podobných nemovitostí najdeš na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Celková plocha: 273 m²

Terasa: 9 m²

Adresa: Na Marně, Praha 6 - Bubeneč

Cena: 150 000 Kč / 5 823 € (recepcia S&W)

V případě, že víš i o jiných architektonických nebo designérských studiích z našich končin, která stojí za pozornost širšího publika, tak neváhej a pošli nám svůj tip na e-mailovou adresu uvedenou v profilu. Děkujeme za stálou podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse