Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2018 1:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande vystoupí v Praze a ve Vídni. Nejlepší lístky se vyprodaly za pár minut

HUDBA
Uložit Uložené

Jedna z nejznámějších zpěvaček na světě představí v Praze své album Sweetener živě v O2 aréně.

Ariana Grande má za sebou velmi náročné dva roky, během nichž stihla nejen vydat mnoho nové hudby včetně alba Sweetener, ale také musela překonat dva velmi nešťastné momenty. Nejprve během jejího koncertu zaútočila skupina mužů a následně se musela navždy rozloučit s expřítelem Mac Millerem, jehož sebevraždu mnozí připisovali právě nešťastnému rozchodu a dokonce obviňovali i zpěvačku.

Nyní se však ze všeho dostala a v příštím roce přijede opět i do Evropy. Její Sweetener World Tour startuje za velkou louží v únoru, ale v druhé polovině roku zavítá i do stověžaté Prahy, Vídně a dalších přibližně 10 evropských metropolí.

Žena roku 2018 poctí svou návštěvou ty největší sály, takže se můžeš těšit na nadupané živé koncerty plné největších hitů a také prezentace nejnovějšího projektu.

Dokonce jsou už několik hodin k dispozici i lístky na oficiální stránce organizátorů z Livenation. V rámci VIP balíčků se dokonce se zpěvačkou můžeš setkat na meet&greet, ale nejlepší lístky zmizely prakticky okamžitě. Tak co, chystáš se?

3. září vystoupí Ariana Grande ve Vídni a 8. září v Praze

Ariana Grande vystúpi v Prahe a vo Viedni. Najlepšie lístky sa vypredali za pár minút
Ariana Grande vystúpi v Prahe a vo Viedni. Najlepšie lístky sa vypredali za pár minút

Domů
Sdílet
Diskuse