Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2018 21:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Jason Momoa narušil plážové svatební fotografování na Havaji svým trojzubcem

FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA
Uložit Uložené

Představitel Aquamaan neváhal, když mu děti půjčily trojzubec.

Herec Jason Momoa momentálně prožívá jedno z nejlepších období svého života. Zřejmě si ho pamatuješ jako Khala Droga ze seriálu Game of Thrones, jenže tyto časy jsou už dávno minulostí. Jason nyní zazářil jako Aquaman v novém filmu a se svým trojzubcem se nepřestává bavit ani po skončení natáčení.

Nedávno si užíval volné chvíle na Havaji, když ho při večerní procházce na pláži překvapila parta malých dětských fanoušků. Jason má v současnosti hromadu příjemných problémů, protože ho každý chce mít na fotce, a tak musí často pózovat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Eric (@ericlm),

Nezaváhal ani s dětmi na Havaji, které mu rovnou nabídly hračku ve tvaru trojzubce, aby si s ní trochu zahrál a mohly si ho zvěčnit.

Jason si ho půjčil a narazil na mladé novomanžele Katie a Brandona. Šťastná dvojice pózovala svému fotografovi na svatební fotografie a herec velmi rád skočil do několika momentek, protože procházel kolem.

Vše bylo velmi spontánní a nikdo s ním nebyl předem dohodnutý, což moment učinilo ještě kouzelnějším. Jason je prostě velký pohodář.

Domů
Sdílet
Diskuse