Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2018 14:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Ženu na prvním rande zaskočilo, když muž odmítl zaplatit celou večeři. Chtěl si účet rozdělit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ve známé televizní show se odehrála zarážející situace.

 

Ve Spojeném království již několik let vysílají show First Dates. Jak již název napovídá, setkávají se v ní lidé, kteří hledají dlouhodobého partnera, ale zatím neměli dostatek štěstí na toho pravého.

Krátce před Vánocemi se do vysílání dostala i dvojice s odlišným pohledem na to, jak by mělo podobné rande fungovat. Nikdy předtím se nesetkali, a po milé konverzaci a dobrém jídle si padli do oka, jenže když číšník přinesl účet, situace se změnila.

Žena si objednala steak, takže vůbec nešetřila, a muž proto při pohledu na účet vyslovil otázku, jak ho tedy chtějí zaplatit. Navrhl, že by si ho mohli rozdělit, což ženu výrazně zaskočilo.

Chvíli byla ticho, pak jen přikývla, že svou polovinu zaplatí, ale rozhodně nebyla nadšená. Konstatovala dokonce, že peníze měla i tak připravené, kdyby se náhodou vydala na „cheap date“, čili rande s lakomcem, který ani nedokáže zaplatit za svou dámu.

Následně s ním odmítla jít na druhé rande, přičemž argumentovala právě tím, že od svého muže očekává štědrost.

Komentující na internetu však nedokázali ženu pochopit a silně ji zkritizovali, protože v podobné situaci se přeci jen očekává, že pokud se dva lidé potkají poprvé, platba na polovinu dnes není ničím výjimečná.

Domů
Sdílet
Diskuse