Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2018 13:22
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Miley Cyrus tancuje a září štěstím na kouzelných svatebních fotkách. Zapózovala si i s rodiči

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Známá zpěvačka si svatbu užila naplno.

Krátce po Vánocích potvrdila Miley Cyrus se svým přítelem Liamem Hemsworthem, že se vzali. Skromná a zejména soukromá svatba byla dlouho udržována v tajnosti, přičemž svůj svazek oba potvrdili až roztomilými fotografiemi, na kterých se objímají a líbají.

Následovaly i internetové gratulace od kolegů a známých, takže tehdy si už fanoušci mohli být jisti, že svatba opravdu proběhla.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Liam Hemsworth (@liamhemsworth),

Po jejím potvrzení na Instagramu už nebylo nutné novinku tajit, a tak se na sociálních sítích roztrhl pytel s roztomilými a kouzelnými momentkami z obřadu.

Zatím jsme sice neviděli přímo moment, kdy si oba řekli své ano, avšak zveřejněny byly fotky, kde Miley pózuje s rodiči, kde pózuje celá rodina dohromady a zpěvačka se dobře bavila i při tanci před vánočním stromečkem.

Liam ji natáčel při tancování do zvuků známé skladby Uptown Funk od Marka Ronsona a Bruna Marse, přičemž právě s prvním jmenovaným nedávno nahrála skladbu Nothing Breaks Like a Heart.

Jsme zvědaví, zda se na internetu objeví i video z obřadu, ale už teď je jasné, že nešlo o spontánní rozhodnutí a svazek Miley a Liama naplno podpořily obě rodiny.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tish Cyrus (@tishcyrus),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tish Cyrus (@tishcyrus),



Domů
Sdílet
Diskuse