Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2019 14:31
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Nový iPhone XI prý dostane 3 fotoaparáty a radikálně změní svůj design

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Unikly první fotky napovídající, jak by mohl vypadat iPhone XI.

Nové modely iPhonů se neprodávají nejlíp a Apple vydělá o miliardy méně, než se původně očekávalo. Nedávno jsme napsali 5 důvodů, proč Apple už není tím, čím býval.

Nelichotivá pozice společnosti začíná být alarmující, proto se stále častěji začíná mluvit o novém mobilu z dílny kalifornské společnosti. První úniky naznačují, že telefony pod označením iPhone XI by měly radikálně změnit svůj design.

Uniklé informace, které můžeš najít na Twitteru pod označením @onleaks, představují nástupce iPhonu XS a iPhonu XS Max jako mobil s trojitým zadním fotoaparátem, který můžeš libovolně nastavovat.

Předpokládá se, že Apple v rámci svých kamer využije techniku Time of Flight, která měří vzdálenost mezi fotoaparátem a předmětem. Díky této technologii by nový iPhone dokázal vytvořit 3D obraz či mapu prostoru o velikosti pěti metrů. Technologie by měla dopad i na vývoj mobilních her a aplikací.

Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00

Nový iPhone je údajně ve fázi testování, takže mobil ještě podle všeho není dokončen. Informace o tom, jak bude nový mobil z dílny Apple vypadat, jsou zatím nepotvrzené, ale podle Forbesu vypadají úniky důvěryhodně.

Domů
Sdílet
Diskuse