Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2019 9:45
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Nike už zanedlouho spustí prodej očekávaných Air Max 720. Futuristický model je inspirován přírodními úkazy

Nike už zanedlouho spustí prodej očekávaných Air Max 720. Futuristický model je inspirován přírodními úkazy
Zdroj: Instagram/@johnbeejkim, @weloveair
MÓDA
Uložit Uložené

Nejnovější přírůstek do Air Max rodiny disponuje vůbec nejvyšší vzduchovou podrážkou. Ta dokonce dbá i na životní prostředí.

Americký sportovní gigant Nike se opět rozhodl rozšířit svou populární rodinu Air Max o nový model s přívlastkem 720. Netradiční silueta navazuje na předchozí revoluční model Air Max 270 z minulého roku a módní nadšenci z celého světa ji považují za významný průlom v budoucím směřování vývoje tenisek Nike.

Nová vlajková loď z dílny americké Swoosh je definována především futuristickým designem, unikátním zvlněným vzorem podobným klasickému modelu Nike Air Max Plus a vůbec poprvé se Air Bag rozprostírá po celé ploše tenisky.

Kromě toho model disponuje vůbec nejvyšší vzduchovou bublinou s výškou až 38 mm, což je o 5 mm více než u předchozí 270. Díky tomu je obuv maximálně pohodlná nejen při sportu, ale i během běžného nošení.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HYPEBEAST Kicks (@hypebeastkicks),

Nike navíc dbá i na přírodu a udržitelný rozvoj. Vzduchová podrážka modelu s číslem 720 je totiž ze 75 % vyrobena z recyklovaného výrobního odpadu. Předpokládaná cena očekávaných tenisek by měla začínat na částce 180 amerických dolarů, což jsou v přepočtu zhruba 4 tisíce korun.

Nike Air Max 720 se nám postupně představí během února hned v několika barevných variantách. Každá z nich přitom nese vlastní specifický tvar a název inspirovaný přírodními úkazy. Jde například o lávový tok, polární záři, mléčnou dráhu, zatmění slunce či jeho východ a západ.

Data vydání Nike Air Max 720
Northern Lights (Night) – 1. únor
Northern Lights (Day) – 1. únor
Sunrise – 21. únor
Sunset – 21. únor
Total Eclipse – 28. únor
Sea Forest – 28. únor
Pink Sea – 28. únor
Domů
Sdílet
Diskuse