Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2019 10:49
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Český MMA zápasník si šel zaběhat po LA s Floydem Mayweatherem. Jak vypadá jejich trénink?

SPORT
Uložit Uložené

Makhmud Muradov a Floyd Mayweather tvrdě trénují bok po boku, zatímco ostatní spí.

Není žádným tajemstvím, že český MMA zápasník s uzbekistánskými kořeny Makhmud Muradov a jeden z nejúspěšnějších boxerů všech dob Floyd Mayweather k sobě mají blízko. Slavný boxer Muradova jakožto vůbec prvního MMA bojovníka na světě zhruba před rokem přijal do svého TMT týmu, a tak se tito dva borci v minulosti objevili bok po boku na veřejnosti už několikrát. 

A nyní se k nám dostalo video, jaké mohou Muradovi jeho kolegové z branže jen tiše závidět. Na něm můžeme vidět Floydův a Makhmudův společný ranní výběh po kalifornském Los Angeles a jak je vidět, oba si trénink velmi užívali. „Zatímco vy spíte, my trénujeme. Takto se vydělávají peníze. Každé ráno máte dvě možnosti. Buď spát a snít dál, nebo se probrat a za svými sny si jít,“ napsal Muradov ve svém instagramovém příspěvku.

„Mach“ se za oceánem aktuálně připravuje na svou nadcházejí bitvu, která se uskuteční na akci XFN 17 16. 3. v Brně. Jeho soupeřem bude kvalitní Řek Stamatis Moroulis, který si z posledních 10 zápasů odnesl 8 výher. Muradov tak bude jistě potřebovat podporu všech svých příznivců.

Domů
Sdílet
Diskuse