Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
s Otto Berg
29. ledna 2019 18:05
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

V Indianapolis jsem spadl z motorky a vykloubil si rameno. Riskovat se musí, říká jediný český zástupce v MotoGP Karel Abraham

SPORT GOLF
Uložit Uložené

Co na sebe v rozhovoru prozradil MotoGP jezdec Karel Abraham?

„První motorku jsem měl už v 10 letech. Výhoda je začít dříve, člověk toho musí dohnat, což zvládne jen do určitého věku. V dnešní době už kolem dvacítky začít závodit nejde,“ řekl jediný český zástupce v MotoGP Karel Abraham, kterému se podařilo získat místo na startovací listině i v roce 2019 a má za sebou i změnu stáje.

Nedávno fotil kampaň pro Otto Berg, kde představil limitovanou kolekci, která je sportovnější a vzdušnější. Lidem, kteří chtějí jít za svým snem, doporučil se nevzdávat, i když na cestě hrozí rizika. „Riskovat se musí, stojí za to to aspoň zkusit, aby se člověk oťukal,“ myslí si.

Jak se mu s novými změnami daří, jak vzpomíná na své začátky a která nejhorší nehoda se mu kdy stala? Podívej se na videorozhovor, který vedla naše moderátorka Petra Mácová.

Domů
Sdílet
Diskuse