Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2019 22:44
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Snoop Dogg tvrdí, že je 6ix9ine udavačská krysa

HUDBA SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Legendární raper se obouvá do mladého kolegy poté, co se na veřejnost dostaly nové skutečnosti v případu spojení s gangy.

Nejnovější skutečnosti z posledních pár dní v Tekashiho případě hovoří o tom, že se duhový raper přiznal ke všem trestným činům, z nichž byl obviněn. Aktuálně spolupracuje s federální policií, měl prozradit i podrobnosti v případech a potopit další členy nebezpečného gangu Nine Trey patřícího pod Bloods. Hrozí mu až 47 let vězení, což je však nepravděpodobné číslo.

K situaci se moc amerických interpretů nevyjadřuje, neboť se pochopitelně se 6ix9inem už spojovat nechtějí, což se však nedá říct o Snoop Doggovi. Ten věnoval Danielovi vzkaz, ve kterém ho označuje za udavače a krysu, který si chce zachránit zadek tím, že spolupracuje s vládou.

Zdůrazňuje, že pochází z doby, kdy si nikdo nikdy nedovolil říct policii ani slovo, které by mohlo někoho potopit. Utahuje si přitom sám ze sebe, že v šátku vypadá jako stará tetička. Přemostil však i na svého rapového kolegu a zdůrazňuje, že on se jako stará tetička chová, protože vypráví drby všude kolem.

„I look like your auntie, but that n*gga out there acting like your auntie telling on n*ggas. You're snitching, working with the government. After the government shutdown, the n*gga decides to work with the government.“
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

‍♂ new era

Príspevok, ktorý zdieľa snoopdogg (@snoopdogg),

Domů
Sdílet
Diskuse