Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2019 10:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rozchod, ledové srdce, chlad a temnota. Paulie Garand jde hluboko

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Člen Ty Nikdy vydal loni další sólové album a postupně servíruje klip za klipem.

Skoro všichni členové Ty Nikdy zvládli loni kromě společného labelového projektu Akta X vydat i sólové projekty. A ti, kteří ne, to určitě stihnou v aktuálním roce. Další sólo má za sebou i Paulie Garand. Již tradičně na něm spolupracoval s dvorním producentem Kennym Roughem a na své si přišel každý, kdo libereckého rapera cení dlouhodobě.

Nesnažil se totiž přehnaně experimentovat a držel se v zaběhnutých liniích, a to po stránce zvuku, témat, a dokonce i vizuálů. Jednoho jsme se dočkali i nyní, konkrétně na track Srdce z ledu. Vzhledem k aktuálnímu počasí jde o ideální načasování, což si těsně před vydáním uvědomil i samotný autor.

Umělecké záběry doplňují ty reprezentační a výsledek alespoň trochu zpestřuje zpěvák Marcell. O kameru se v tomto případě postaral Zdeněk Sopůšek a střih si již na starosti vzal samotný autor. Ten se videoklipům věnuje dlouhodobě, takže nejde o žádnou vzácnost. Výsledek můžeš klidně ohodnotit v diskusi.

Domů
Sdílet
Diskuse