Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2019 10:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Studentka na kolejích našla v šatníku muže, který tam žil a oblékal si její oblečení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Maddie byla po zjištění pořádně vyděšená.

Život na kolejích dokáže být občas bláznivý. Ani u nás však zřejmě nikdo nezažil situaci, v níž se ocitla Maddie jako studentka na University of North Carolina v Greensboro.

Společně s kamarádkami bydlely na koleji, tedy v budově určené pouze pro studenty nedaleko univerzitního areálu, a ona měla v posledních týdnech pocit, že se v jejím pokoji skrývá duch. Když odcházela, vždy zodpovědně zamkla, avšak po návratu spatřila rozházené oblečení, což jí nešlo do hlavy.


Začínala se bát, protože přesunuté předměty nedokázala nijak racionálně vysvětlit. Vysvětlení však přišlo jako hrom z čistého nebe, když před pár dny přišla domů a slyšela ze šatníku zvuky.

Měla pocit, že se jí tam vloupalo nějaké zvíře, ale když se zeptala, jestli je někdo uvnitř, ozval se mužský hlas: „Já. Oh, mé jméno je Drew,“ konstatoval muž, který v jejím šatníku bydlel a měl na sobě její oblečení. Samozřejmě následoval telefonát na policii a muži zákona již 30letého Andrewa Swofforda odvedli na stanici.

Skončil ve vazbě, ven by se mohl dostat jen na kauci ve výši 26 600 dolarů. Andrew má na krku již několik obvinění, mimo jiné ignorování soudu v souvislosti s předchozími činy, a zatím nevysvětlil, proč žil v šatníku mladé dívky. Ona i její kamarádky se již plánují z budovy přestěhovat.

Domů
Sdílet
Diskuse