Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2019 1:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Bratranec Nurmagomedova schytal tvrdý knokaut kolenem do hlavy. Křísit ho pomáhal i Khabib

SPORT
Uložit Uložené

Bratranec známého bojovníka utrpěl teprve druhou prohru.

Bratranec Khabiba Nurmagomedova Šamil Zavurov se na turnaji ROAD FC v jihokorejském Soulu představil v souboji proti Mansouru Barnaouiovi. Zavurov před tímto zápasem prohrál pouze jediný souboj, a tak měl pořádnou motivaci k tomu, aby soupeři ukázal, kdo je v oktagonu králem.

Za klecí ho podporoval dokonce i samotný Khabib a vítěz souboje si mohl odnést odměnu ve výši 200 tisíc dolarů společně s příležitostí poprat se ve finálovém zápase o výhru 1 milion dolarů. Zavurov proto bojoval z plných sil a o výhru ho připravila chvilková ztráta koncentrace minutu před koncem třetího kola.

Barnaoui hledal způsob, jak Rusa knockoutovat, a nakonec ho opravdu našel. Zničehonic podržel Zavurovovu hlavu, vyskočil a kolenem ho trefil přímo do obličeje. Rus okamžitě spadl na podlahu jako podťatý a rozhodčí zápas ukončil, protože nemohl v žádném případě pokračovat.

Výhru 200 tisíc dolarů a šanci na finálový triumf si tedy připsal Barnaoui, ale Zavurov nemusel příliš truchlit. Na podlaze oktagonu ho křísil i samotný Nurmagomedov a v zápase ukázal své silné stránky, takže se nemá za co stydět.


Domů
Sdílet
Diskuse