Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2019 14:11
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Nejlepší český basketbalista Satoranský se odmítl sejít s Babišem

Nejlepší český basketbalista Satoranský se odmítl sejít s Babišem
Zdroj: Stacy Revere/Getty Images
SPORT ANDREJ BABIŠ NBA
Uložit Uložené

Jediný český hráč NBA odmítl setkání.

Premiér Andrej Babiš je v současnosti na třídenní cestě v USA. Dnes odpoledne se setká s prezidentem Donaldem Trumpem. Tomuto důležitému okamžiku předcházela návštěva středečního basketbalového zápasu mezi Washington Wizards a Dallasem Mavericks.

A právě v řadách týmu z hlavního města působí Tomáš Satoranský, jediný Čech v NBA. Český premiér se s ním chtěl setkat, ale slavný sportovec nabídku odmítl. 

„Osobní setkání jsem odmítl, na zápas však může dojít kdokoliv,“ odepsal v soukromé konverzaci jednomu z fanoušků. Screenshot chatu následně zveřejnil portál proBasket.cz.

Našemu premiérovi sice schůzka nevyšla, zato Satoranský se vyšvihl, zaznamenal 14 bodů a odehrál 41 minut, nejvíce ze všech hráčů. Jeho tým nakonec zvítězil 132:123. Andrej Babiš zápasu alespoň přihlížel z publika společně s manželkou Monikou.

Nejlepší český basketbalista Satoranský se odmítl sejít s Babišem
Domů
Sdílet
Diskuse