Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2019 9:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tary přišel o 60 tisíc odběratelů na YouTube, Nicki Minaj ruší další koncert. I takový byl uplynulý týden

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Přehled toho nejzajímavějšího a nejdůležitějšího za posledních pár dní je připravený. Pojďme na to.

Když jsme v nedělních Freshnews zmínili, že jsme měli možnost užít si během předchozího týdne chvíli klidu, už jsme tušili, že to dlouho trvat nebude. Důkazem je dnešní díl, ve kterém se tradičně všechno naplno rozjíždí.

Slováci suverénně nejvíce žili zrušeným koncertem Nicki Minaj ve Francii, a to hlavně z důvodu, že se opakoval prakticky totožný scénář jako v Bratislavě, kde taky odmítla vystoupit kvůli menšímu zájmu o lístky.

Češi stále upozorňují na aktuálně nejznámějšího youtubera Taryho, i když tentokrát opačným způsobem, než by si on sám přál. Ode dne, kdy vysmál fanouška, kterému řekl, že má prý málo peněz na jeho merch, mu do dnešního dne ubylo už více než 60 tisíc odběratelů na YouTube.

Dobrou zprávou je, že toto číslo stále klesá a my tak poprvé můžeme v přímém přenosu sledovat, jak veřejnost dává právem influencerovi pocítit, že by se měl nad sebou zamyslet. Ve Freshnews s Krištofem a Petrou jsme se však věnovali i pozitivním záležitostem a tématům z oblasti her, filmů, hudby či zajímavostem z domova.

Domů
Sdílet
Diskuse