Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2019 16:19
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Výherce papežova Lamborghini: Lambo do mé garáže nezajede, už jsem řídil i poršáka a pikápek

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vladislav N. poskytl Seznamu nová vyjádření ohledně své výhry.

Minulý týden jsme vás informovali o Vladislavu Novákovi z Pardubicka, který vyhrál papežovo Lamborghini. Následně nám v krátkém telefonickém rozhovoru prozradil, jaké pocity z výhry v loterii má, a zda se nebojí závisti.

Vladislav vyhrál obrovskou náhodou. Koupil si tiket do loterie za 10 dolarů a z tisíců soutěžících byl zrovna on vylosován. Nyní ho čeká proplacená cesta do Vatikánu, kde se setká s papežem a CEO Lamborghini, kteří mu vlastnoručně podepsané vozidlo slavnostně předají. 

Výtěžek z loterie poputuje na obnovu křesťanských kostelů zničených Islámským státem v Iráku. Peníze mají zároveň pomoci tamním křesťanům.

CELÝ ROZHOVOR NA SEZNAM ZPRÁVY ZDE

Výherce papežova Lamborghini: Lambo do mé garáže nezajede, už jsem řídil i poršáka a pikápek

Po nás Vladislava oslovili i reportéři televize Seznam. „Samozřejmě, když se auto prodá hned, máte tam nějaké daně, nevím přesně kolik. A hlavně, když s tím budu jezdit, auto ztrácí hodnotu. Pokud se to někam uloží, pokud to auto bude nové a zavolá třeba sběratel, že o to má obrovskej zájem, že mi prostě vysází na stůl zajímavé peníze, tak samozřejmě určitě budu zvažovat prodej,“ zauvažoval Vladislav v rozhovoru pro Seznam.

O tom, že jej oslovilo už více lidí, prozradil Seznamu následující: „Už mě naháněli doma ze Španělska, byli z nějaké automobilové federace a chtěli se mnou udělat rozhovor a pak mi nabídli možnost setkání s potenciálním zájemcem v pondělí v Praze, že bychom se pobavili vlastně o odprodeji.“

Doporučeno
Vyzpovídali jsme nového majitele papežova Lamborghini: Věřící nejsem. Že mi lidi budou závidět, je mi jedno Vyzpovídali jsme nového majitele papežova Lamborghini: Věřící nejsem. Že mi lidi budou závidět, je mi jedno 8. března 2019 12:11

Krom toho Seznamu prozradil, že řídil už mnoho aut od Porsche, přes rodinný kombík, po nákladní pick-up. Momentálně má pracovat na Klinice čínské medicíny, kde se věnuje masáži a svoji práci opouštět nehodlá. Zároveň poznamenal, že se mu papežské Lamborghini nevejde do garáže

Domů
Sdílet
Diskuse